Zoek een activiteit

FedOS Nationaal

Federatie
Onafhankelijke
Senioren vzw

Zaterdagplein 6
1000 Brussel

Tel.: 02 218 27 19
Fax: 02 219 98 43
info@fedos.be

De Menukaart van Morgen

« Terug naar het overzicht

Dit jaar roepen we jullie op om oude menukaarten vanonder het stof te halen en die door te sturen naar ons. Dit kunnen menukaarten zijn van uw eigen huwelijk of dat van uw kinderen, doopfeesten, jubilea, …

16 tot 26 november 
Tijdens deze 10 dagen zullen we alle ontvangen menukaarten in een expo gieten in onze kantoren in Brussel. Op die manier krijgen we een mooi totaalbeeld van de ingezonden menukaarten. 

Vrijdag 24 november
Wij nodigen iedereen die een menukaart heeft ingestuurd uit om te komen proeven van ‘De Smaak van Morgen’. FedOS zal een aantal gerechten uit de ingezonden menukaarten herwerken en in een toekomstig jasje steken. Wilt u en durft u vooral te komen proeven? Dan moet u 24 november in het rood in uw agenda plaatsen! 

Praktisch
Stuur uw menukaart op naar FedOS (Zaterdagplein 6, 1000 Brussel) of bezorg het aan één van onze medewerkers (uiteraard wordt de menukaart u achteraf terug bezorgd). U kunt ook een duidelijke foto nemen van de menukaart en ons die bezorgen via wouter@fedos.be. De uiterste datum om uw menukaart door te sturen is 31 oktober 2017!

De mensen die ons een menukaart bezorgen, krijgen een exclusieve uitnodiging voor de proefnamiddag op 24 november!