Zoek een clubFederatie
Onafhankelijke
Senioren vzw

Zaterdagplein 6
1000 Brussel

Tel.: 02 218 27 19
Fax: 02 219 98 43
info@fedos.be

FedOS Kunstkamer Oost-Vlaanderen

Wie zijn we

FedOS Kunstkamer Oost-Vlaanderen heeft de bedoeling  zijn diverse  activiteiten te spreiden over niet alleen Kunsttentoonstellingen met aanlokkelijke affiches, maar ook  de cultuur en ontspanning aan bod te laten.
Bepaalde voorstellingen in het Gentse  en omgeving zoals Capitole – Vlaamse Opera – NTG – Minardschouwburg  enz,  behoren  tot ons programma, evenals speciale senior-filmvoorstellingen met boeiende thema’s krijgen onze aandacht.
Deze activiteiten worden meestal  gevolgd door een (niet verplichte) nabeschouwing bij een drink  en in een gezellig onderonsje.

U aanmoedigen  om individueel, of  samen met iemand uit uw kennis- of familiekring van kunst, cultuur en ontspanning mee te genieten in een ongedwongen sfeer, is  een van onze belangrijkste streefdoelen.

 

Lidmaatschap

Iedere geïnteresseerde senior kan deelnemen aan de activiteiten van FedOS Kunstkamer Oost-Vlaanderen. U betaalt geen lidgeld maar per deelnemende activiteit.
In de meeste gevallen kunt u ook meegenieten van een interessante groepskorting en worden de betere plaatsen voor u uitgekozen.   
 

 

Contact

Dhr. Beerens Jean-Marc
F. Lousbergskaai 48F, 9000 Gent, BELGIE
Tel.: 09/228 68 21
E-mail: beerens.jeanmarc@skynet.be

 

(*) verplicht veld