FedOS Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Wie zijn we

Werking

FedOS Brussels Hoofdstedelijk Gewest (FedOS BHG) spant zich in voor al haar lidafdelingen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Momenteel beschikt FedOS BHG over wel 18 lidafdelingen waarbij de nadruk sterk ligt op vriendenclubs en themaclubs. FedOS BHG is verspreid over heel het Gewest. Zo vindt u ons niet enkel terug in Brussel-Centrum maar ook in verdere uithoeken zoals Anderlecht, Sint-Lambrechts-Woluwe en Sint-Joost-ten-Node. 

FedOS BHG draagt haar vrijwilligers hoog in het vaandel en organiseert dan ook op regelmatige basis een boeiende mix aan activiteiten om haar vrijwilligers in de bloemetjes te zetten. Zo worden er op jaarlijkse basis een daguitstap (Brukseldag) en een zomerwandeling georganiseerd. Daarnaast worden ook de kunst- en sportliefhebbers niet vergeten en worden er maandelijks museabezoeken en bewegingssessies georganiseerd.

Bestuur FedOS BHG

FedOS BHG heeft haar eigen bestuur met vertegenwoordigers uit de besturen van de lidafdelingen. De drijvende kracht ahcter dit bestuur is de voorzitster, Nel Moleman, die bijgestaan wordt door een educatief medewerker van FedOS vzw. Tijdens deze bestuursvergaderingen worden de voorbije en komende maanden overlopen en krijgen de aanwezigen een korte vorming aangereikt rond een actueel thema. De bestuursvergaderingen zijn ook dé plek bij uitstek om de neuzen in dezelfde richting te zetten en te houden om zo van FedOS BHG een sterke werking te maken! Kortom, FedOS BHG staat garant voor een sterke afdelingen met veel oog voor haar vrijwilligers! 

Contacteer ons »

Wat doen we

Nieuwe lessenreeks hedendaagse dans
12/09/2017 - 01/09/2018 (Brussel)
Na de succesvolle start in 2016 wordt ‘Hedendaagse dans voor +50-ers’ een vaste activiteit binnen FedOS Brussel!

Volledig overzicht van alle activiteiten »

 

Wat hebben we gedaan

Verbroederingsdag met Vlaams-Brabant: donderdag 12 oktober 2017
12/10/2017 (Brussel)
Vorig jaar organiseerde FedOS Brussel een dag voor de buren uit Vlaams-Brabant, dit jaar is het de beurt aan hen om ons in de watten te leggen... Zij nemen ons mee voor een dagje naar het Hageland, waar de Witte van Zichem thuis is!
Bewonder vintage Brusselse postkaarten
06/09/2017 (Brussel)
Hou je van Brussel en hou je van postkaarten? Bezoek dan samen met FedOS op woensdag 6 september de tentoonstelling 'Brussel is een plaizier' in BOZAR. We kuieren door het Brussel van toen en nu aan de hand van 700 postkaarten.
Zomerwandeling
10/08/2017 om 13u45 (Elsene)
We verkennen onze eigen streek met een wandeling door Ter Kamerenbos!

Volledig overzicht van alle voorbije activiteiten »

 

Lidafdelingen in FedOS Brussels Hoofdstedelijk Gewest

FedOS Mensen voor Mensen 50+
Sint-Agatha-Berchem
FedOS Sint-Karel Molenbeek
Sint-Jans-Molenbeek
Senior Surfers
Brussel
De Zonnebloem
Sint-Lambrechts-Woluwe
Tai Chi Op-Weule
Sint-Lambrechts-Woluwe
WABO Plus
Watermaal-Bosvoorde

Bekijk de lidafdelingen op een kaart »