Federatie
Onafhankelijke
Senioren vzw

Zaterdagplein 6
1000 Brussel

Tel.: 02 218 27 19
Fax: 02 219 98 43
info@fedos.be

Uitstap van de maand: Bilzen Mysteries

Een mysterieus kasteel. 800 jaar geschiedenis en geheimen. De avond valt, Alden Biesen komt tot leven. Zet je tablet aan en stap mee in het verhaal! Ontmoet de ridders op hun kruistocht, aanhoor de donderpreek van Paus Honorius III en laat je betoveren door dansende nimfen. Maar opgepast voor de draak! Alden Biesen brandt en herrijst als een feniks uit zijn as. 

Klaar voor een betoverende tijdreis? 

Volg de Heer van Biesen! Deze zonderlinge figuur, meesterlijk vertolkt door acteur Jan Decleir, is 80 minuten lang jouw virtuele gids. Hij verklapt je alle geheimen van zijn sprookjesachtige kasteeldomein. Ongeziene beeld-, klank- en lichteffecten brengen al je zintuigen in vervoering en maken van het verleden een wonderlijke beleving.

Bilzen Mysteries is de nieuwste topattractie in Limburg. De combinatie van authentieke geschiedenis en innovatief gebruik van multimedia is uniek in Europa! Een echte ‘must do’ voor koppels, gezinnen én bedrijven. De deuren openen bij zonsondergang. Ideaal dus in combinatie met het ruime dagaanbod van de meest gastvrije provincie.  Een fietstochtje door de Haspengouwse boomgaarden, een dagje shoppen in hippe steden, een nostalgisch bezoek aan Bokrijk en het bekroonde Gallo-Romeins Museum of op groenexcursie door de Voerstreek… In Limburg kan je alle kanten uit. 

Meer info over de uitstap »