'HEEL het land'-wandelingen

« Terug naar het overzicht

  • Prijs: 3 euro
  • Duur: 2 à 3 uur

HEEL het land

Van 30 april tot 9 mei organiseren Cera, Kunstwerkt vzw, Ferm, Moving Closer en 'We have the Choice' ‘HEEL het land’. Tijdens deze tiendaagse willen zij de mogelijkheid geven aan een breed publiek om stil te staan bij alle verlies dat gelinkt kan worden aan de coronacrisis.

Van concreet verlies van geliefden tot het meer abstracte verlies van een wereldbeeld dat zo plots en drastisch overhoop werd gegooid en ons allen in de kern van ons bestaan heeft geraakt. Niet onder de vorm van een massa-event, maar als een verbindend bubbel-event verspreid over vele locaties en met vele partners. Zo staan reeds volgende initiatieven op het programma: georkestreerde toevallige ontmoetingen, hartverwarmende acties van de Gentse cultuursector en het maken van warme raamtekeningen.  

Meer informatie en inspiratie vind je op de website: www.heelhetland.be

Met FedOS vzw nemen we graag deel aan dit evenement om elkaar zo in kleine bubbels opnieuw te ontmoeten. We organiseren in elke provincie één of meerdere wandelingen om in gezelschap te genieten van de natuur en het weerzien. Dit doen we in samenwerking met onze FedOS-clubs. Tijdens dit wandelparcours, van ongeveer 5 kilometer, is er de mogelijkheid om stil te staan bij verlies en troost. Onderweg zorgen enkele FedOS-medewerkers voor een hapje en een drankje. Om te voldoen aan de veiligheidsmaatregelen worden de deelnemers onderverdeeld in bubbels en tijdsblokken.  Je kan je alleen inschrijven of met een klein groepje van vier.     

!!!  Deze wandelingen gaan door op de opgegeven data indien de corona-maatregelen het toelaten. Zo niet, worden de wandelingen verzet naar een latere datum.

Wil je samen met je club ook een Troost-wandeling organiseren? Dat kan! FedOS bezorgt je een draaiboek, administratieve hulp en materiaal om onderweg stil te staan bij verlies en troost. 

Meer info: telefoneer naar 02 218 27 19 of email heelhetland@fedos.be