Uitleen Instant camera

« Terug naar het overzicht

Op de FedOS-ZON-dag van 30 april vierde FedOS zijn 65-jarig bestaan. Om dit onvergetelijk te maken kregen de aanwezigen de mogelijkheid om een ludieke foto te laten maken én deze meteen mee naar huis te nemen. Dit was een enorm succes, wat u vanaf nu ook zelf kan bereiken in uw lidafdeling.

Wat?

Indien u bekend bent met een instant camera kan u ongetwijfeld ook werken met deze vergelijkbare Fujifilm-instant camera. Het is geen digitale camera en men moet kijken door een venstertje zoals bij een analoge camera. Na het nemen van de foto wordt deze meteen door het toestel zelf geprint. Enkele minuten later kan men het beeld op de print bekijken. De foto's worden niet digitaal opgeslagen, het zijn dus unieke stukken!

Uitlenen?

Bij het uitlenen van de camera zal er steeds een medewerker van FedOS aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden. Buiten een gepaste achtergrond moet u zelf niets voorzien.

De camera kan uitgeleend worden door aanvraag via info@fedos.be of via het telefoonnummer:02/218 27 19

U kan ervoor kiezen om gebruik te maken van ons aanbod attributen. Dit zijn gekleurde hoeden, sjaaltjes, brillen,... die de foto extra opvrolijken. Indien u hier gebruik van wil maken, kan u dit vermelden bij uw aanvraag.

Kostprijs?

Het uitlenen van de camera wordt in ons vormingenaanbod verwerkt. De eerste aanvraag van een vorming/de camera is gratis. Hebt u in hetzelfde jaar reeds van een eerste  vorming/de camera genoten, dan wordt er 50 euro per vorming/uitleen van de camera gevraagd.

Hiernaast vragen we een vast bedrag van 1 euro per foto, de effectieve aankoopprijs van de foto.