Expo OASIS 2021

« Terug naar het overzicht

  • Prijs: gratis

Expo OASIS, een cultureel en artistiek experiment

Kunnen we mensen en organisaties verbinden door talent samen te brengen? En dit in de complexe context van een stad als Brussel? Deze uitdaging gingen we aan in ons project OASIS.

FedOS trok de Zennewijk in op zoek naar samenwerkingen en sleutelfiguren. De kwaliteiten van de verenigingen werden gebundeld en omgezet in een win-win voor alle partijen.

Et voila, nu werken we als ouderenorganisatie samen met lokale dienstencentra (Het Anker en Forum), een dagcentrum voor dak– en thuislozen (HOBO), een ontmoetingsplek voor mensen met een psychische kwetsbaarheid (Circuit), een themakerk die werkt rond gerechtigheid (House of Compassion), een sociaal-artistiek collectief (Talent in Beweging) en een project dat het leegstaande Pacheco Godshuis tijdelijk vult met sociale organisaties en individuele kunstenaars uit de wijk (Pali Pali)!

Wil je op een fijne manier kennis maken met de sociale organisaties en de creatieve uitspattingen van de Zennewijk? Bezoek dan onze expo of schrijf je in voor een begeleide groepswandeling (inclusief lunch aan sociaal tarief). Iedereen welkom!

Alle info vind je op de flyer hieronder: