FedOS Kerstdrink

« Terug naar het overzicht

De warmste kerstdrink

Tradities zijn er om te behouden, dus nodigen we jullie terug uit op onze jaarlijkse FedOS Kerstdrink!
Dit jaar gaat die door op donderdag 19 december en staat die volledig in het teken van de Warmste Week. De Warmste Week laat mensen activiteiten organiseren om zo geld in te zamelen voor hun goede doel naar keuze.
Wij zetten onze Kerstdrink volledig in het teken van ons initiatief Vier het Leven. Via Vier het Leven nemen we ouderen mee uit en laten hen, samen met een vrijwilliger, genieten van cultuur.

Een vrije (en gulle) bijdrage

Alle dranken en hapjes die je kunt proeven op 19 december zijn gratis, maar we vragen wel jullie vrije en zeer gulle bijdrage voor Vier het Leven. Er zullen voldoende zichtbare bokalen aanwezig zijn waarin jouw bijdrage meer dan welkom is.
We voorzien opnieuw zeer lekkere glühwein, warme chocolademelk, koffie met een extraatje en natuurlijk ook heerlijke hapjes.

Praktische info

Wij hopen jullie met z'n allen te mogen verwelkomen op donderdag 19 december. We starten om 14u en ronden af tegen 16u30.
Gelieve ons een seintje te geven als jullie komen en vermeld er ook bij met hoeveel jullie komen, zo kunnen wij voor voldoende lekkere dingen zorgen.