Zoek een activiteit

FedOS Nationaal

Federatie
Onafhankelijke
Senioren vzw

Zaterdagplein 6
1000 Brussel

Tel.: 02 218 27 19
Fax: 02 219 98 43
info@fedos.be

Daguitstap naar Aalst met een bezoek aan de FedOS Collectie KUNST 50+ Aalst

« Terug naar het overzicht

Tot en met eind augustus stellen acht kunstenaars van het teken- en schilderatelier van Seniorenwerking Wachtebeke hun werken tentoon op het gelijkvloers. I

 

Eddy Cammu tekende al gretig als tiener en nam zijn creativiteit terug op na zijn pensioen. Eddy werd geboren in Aalst en verhuisde later naar Wachtebeke waar hij zich met hart en ziel inzet voor het teken- en schilderatelier. 

Suzy Peeters volgde lessen in diverse scholen en is een frequente deelnemer aan groepstentoonstellingen. 

Nina Swartelé las tien jaar geleden dat 'iedereen kan tekenen'. Zij ging de uitdaging aan en voor haar werd het een grote ontspanning. Ze combineert zowel tekenen als schilderen. 

Claudine Degryse schildert en tekent al zeer lang. Door haar vele reisavonturen vond ze verschillende invalshoeken om de schilderkunst te benaderen, mensen observeren is haar grootste inspiratiebron. 

Georges De Laender startte met schilderen in 2012 zonder enige vorm van les te volgen. Naast actief schilder heeft Georges een eigen heemkundig museum in Wachtebeke. 

Marc Polfliet is, net zoals Georges, een autodidact. Hij werkt met acrylverf en doet dit zowel op hout als op doek. 

Rita Heirman schildert trouw elke week in het atelier in Wachtebeke. Bij elk werk ontdekt zij een stukje van zichzelf, durft ze ook steeds iets meer en wordt ze als het ware één met haar werk. 

Rudy De Vetter is de derde autodidact in ons midden, hij schildert sinds 2013. Hij werkt uitsluitend met olieverf op doek. 

 

Wij bezoeken deze expo op dinsdag 29 mei 2018 met een bezoek aan de stad Aalst. We spreken af om 8u45 in het centraal station van Brussel.