Zoek een activiteit

FedOS Nationaal

Federatie
Onafhankelijke
Senioren vzw

Zaterdagplein 6
1000 Brussel

Tel.: 02 218 27 19
Fax: 02 219 98 43
info@fedos.be

Wandel vierdaagse Ootmarsum

« Terug naar het overzicht

Ootmarsum is een deel van de fusie-gemeente Dinkelland en ligt in de provincie Overijssel in de landstreek Twente in het oosten van Nederland. De gemeente telt 26.305 inw.(mei 2018) en het kleine stadje “Ootmarsum” waar we logeerden telt geen 5000 inw...

Hotel: STADSHOTEL OOTMARSUM (met echte Twentse gastvrijheid). 

Programma:

dag 1: - Bij de heenreis was er een bezoek aan Deventer, een van de oudste steden van Nederland, een Hanzestad aan de IJssel. Rondleiding door Deventer. 

dag 2: - Voormiddag een wandeling in Ootmarsum, naar de ‘Kuiperberg’, een prachtig stukje natuurgebied. -Namiddag vrij of een wandeling van 7 km naar Vasse.

dag 3: - Voormiddag met de autocar een korte rit naar bedrijf ”Emsflower” Duitsland, een “Erlebnispark “met rondleiding door ‘hun’ gidsen. Namiddag, terugrit met wandeling in “Springendal”. (dit dal krijgt de bijnaam ‘De tuin van Nederland’) 

dag 4: - Voormiddag: bezoek aan atelier van glaskunstenares Marijke Kuiphuis. Op de terugweg, in Eindhoven, op de vm. site van Philips Eindhoven, een ‘Citytours Eindhoven’ met de autocar o.l.v. een gids.