Zoek een clubFederatie
Onafhankelijke
Senioren vzw

Zaterdagplein 6
1000 Brussel

Tel.: 02 218 27 19
Fax: 02 219 98 43
info@fedos.be

FedOS Kunstkamer West-Vlaanderen

Wie zijn we

De Kunstkamer West-Vlaanderen organiseert bezoeken aan spraakmakende kunsttentoonstellingen en bijzondere musea in de provincie West-Vlaanderen. Elk bezoek gebeurt in kleine groep onder de begeleiding van een deskundige gids. Het zijn stuk voor stuk leerrijke en interessante ontdekkingen voor alle kunstliefhebbers (50-plussers). Aarzel dus niet en kom zeker eens mee genieten!

 

Lidmaatschap

Iedere geïnteresseerde senior kan deelnemen aan de activiteiten van de Kunstkamer. U betaalt geen lidgeld maar per deelnemende activiteit.

 

Wat hebben we gedaan

Een geknipt kappersbezoek
10/04/2020 om 11 u (Roeselare)
Oud-kapper Raymond gidst je doorheen de geschiedenis van de knipkunst. In zijn privémuseum ontdek je een waardevolle collectie die teruggaat tot het eind van de 18de eeuw. Zijn favoriet object: een barbiersketel. Waarom? Dat vertelt hij zelf met veel plezier. Daarna gaan we samen lekker lunchen in Roeselare!
Ontdek de Sint-Godelieve abdij in Brugge
24/03/2020 om 14 u (Brugge)
Een pareltje van historisch en religieus erfgoed. Dat is de Sint-Godelieve abdij in Brugge. De zusters Benedictessen verlieten recent het slotklooster met de mooie tuinen. Nu bezoekt FedOS deze heerlijke plek waar je nog overal prachtige authentieke elementen kan bewonderen.
Tabaksmuseum Wervik
25/02/2020 om 14 u (Wervik)
Weet je nog, toen tabak nog niet ongezond was? Lang geleden werd het zelfs verkocht als medicijn... In het vernieuwde tabaksmuseum van Wervik halen ze graag zulke herinneringen op. Met een gids bezoeken we deze leuke plek!

Volledig overzicht van alle voorbije activiteiten »

 

Contact

Mevr. Kristien Vermoesen
Zaterdagplein 6, 1000 Brussel, BELGIE
Tel.: 02/218 27 19
E-mail: kristienvermoesen@fedos.be