Zoek een clubFederatie
Onafhankelijke
Senioren vzw

Zaterdagplein 6
1000 Brussel

Tel.: 02 218 27 19
Fax: 02 219 98 43
info@fedos.be

FedOS LEEFtijd Cultuur

Wie zijn we

FedOS LEEFtijd Cultuur richt zich naar alle actieve 50-plussers in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, met zin voor cultuur. Daarom organiseert FedOS LEEFtijd Cultuur op regelmatige basis activiteiten die senioren de mogelijkheid bieden om het cultureel domein op een leuke manier te verkennen. Het aanbod bestaat uit een interessante mix aan boeiende activiteiten, speciaal ontwikkeld op maat van senioren.

 

Lidmaatschap

Iedere senior kan deelnemen aan de activiteiten van Leeftijd. U betaalt geen lidgeld, maar steeds per activiteit.

 

Wat hebben we gedaan

Wijnkelder Soniën
08/10/2020 om 14 u (Overijse)
Wedden dat we jullie kunnen verleiden met een lekker glaasje wijn? Zeker als deze gemaakt is in een tof familiebedrijf met veel respect voor de authentieke methodes. Neus je graag samen met ons rond in de wijnkelder van Soniën, gelegen in Overijse?
Minigolf fun!
29/09/2020 om 14 u (Sint-Lambrechts-Woluwe)
Kom, we slaan samen op een balletje! Alle redenen zijn goed om nog wat buitenlucht op te snuiven. En om samen te lachen, want de luchtige competitiviteit van minigolf staat altijd garant voor pret.
Tramsite Schepdaal
03/03/2020 om 14 u (Dilbeek)
Bezoek samen met FedOS deze unieke, gerestaureerde plek! Het begin van de tramsite Schepdaal dateert van het einde van de negentiende eeuw. We bewonderen de historisch erg waardevolle trams met o.a. een exclusieve koninklijke tram van Leopold II.

Volledig overzicht van alle voorbije activiteiten »

 

Contact

Mevr. Kristien Vermoesen
zaterdagplein 6, 1000 Brussel, BELGIE
Tel.: 02/218 27 19
E-mail: kristienvermoesen@fedos.be

 

(*) verplicht veld