Zoek een clubFederatie
Onafhankelijke
Senioren vzw

Zaterdagplein 6
1000 Brussel

Tel.: 02 218 27 19
Fax: 02 219 98 43
info@fedos.be

Kampeerwerking zonder grenzen

Wie zijn we

We willen ons even voorstellen. We zijn Kampeerwerking Zonder Grenzen, met de nadruk op “Zonder Grenzen”. Onze leden komen uit alle windstreken van het Vlaamstalige gedeelte van België: Oostende, Deinze, Antwerpen en Hasselt.

We zijn een groep kampeerders met caravan of mobilhome en vaak trekken we rond met 20 leden of een 10-tal installaties door eigen land, maar ook in het buitenland Daar  leggen we gezamenlijk alle soorten bezoeken af en worden gegidst door de streek.

Dit jaar startte met ons statutaire vergadering, gevolgd door jaaroverzicht van 2012 , samen genoten van kaas- en vleesbuffet. Op ons paaskamp vertoefden we 8 dagen in Deinze, waar we de Brielmeersen, de brandweer, Kasteel van Ooidonk, Kasteel van Poeke bezochten. Het radardomein van Gavere volgde, waar we kennis maakten met het luchtruim. Ook brachten we een bezoek aan Breydel ham/ Breydel spek, beschutte werkplaats Demival, het jeneverbedrijf “Filliers”, het cartoonmuseum, stadswandeling in Deinze en daarbij ook nog ’s avonds enkele gezamenlijke maaltijden, bingoavond, een welkomsreceptie en een koffietafel.

Verder dit jaar is er nog een wandeldag in Kortrijk en een Midzomerkamp waar we 14 dagen gaan rondtrekken in het Zwarte Woud. Eind augustus hebben we onze fietsweek die dit jaar doorgaat in Overmere Donk. In september vertoeven we 5 dagen te Rilland, tegen Yerseke, voor ons jaarlijks mosselkamp.

Ons herfstverlof van 8 dagen gaat dit jaar door in Groothertogdom Luxemburg. In november hebben we nog onze ontmoetingsdag waar we ons jaarprogramma voor het volgende jaar voorstellen.

Indien er zich onder jullie mensen geroepen voelen om met ons op stap te gaan dan zullen we jullie met open armen ontvangen, het overgrote deel van onze leden zijn senioren.

U kan ons altijd via mail bereiken: kampeerwerkingzondergrenzen@gmail.com

 

Lidmaatschap

Iedereen kan lid worden van de club.

Er dient een kleine bijdrage betaald te worden. In ruil hiervoor ontvangt u het driemaandelijks ledenblad. De vakanties worden ook steeds minutieus voorbereid en u krijgt alle noodzakelijke tips voor de reizen (verkeersinformatie van de bestemming, bijzonderheden over de camping, ...)

 

Contact

Dhr. Notebaert Ronny
Bredestraat 51, 9800 Deinze, BELGIE
Tel.: 09/386 09 80
E-mail: kampeerwerkingzondergrenzen@gmail.com

 

(*) verplicht veld