Zoek een clubFederatie
Onafhankelijke
Senioren vzw

Zaterdagplein 6
1000 Brussel

Tel.: 02 218 27 19
Fax: 02 219 98 43
info@fedos.be

Kontakt Bejaarden

Wie zijn we

Kontakt Bejaarden vzw is een Gentse organisatie die met vrijwilligers bezoeken brengt aan ouderen. Kontakt-Bejaarden vzw is een vrijwilligersorganisatie die de vereenzaming in Gent wil doorbreken.
Al meer dan 40 jaar slaagt de organisatie erin mensen in beweging te brengen om het isolement van ouderen in de stad te doorbreken.
Centraal staat het regelmatig huisbezoek. Een vaste vrijwilliger bezoekt een vaste bejaarde en bouwt aan een vriendschapsrelatie. Beiden ervaren hoe verrijkend het engagement is. Af en toe wordt een bijeenkomst of uitstapje georganiseerd. Een sterke traditie vormen het Paas- en Kerstfeest.
Woont u als oudere in het Gentse en krijgt u weinig of geen bezoek, dan kunt u terecht bij Kontakt Bejaarden. Indien u zich buitenshuis wilt verplaatsen maar niet meer goed te been bent, kunt u een beroep doen op Kontakt Bejaarden om u naar een activiteit te brengen.
Wij beschikken over een team vrijwilligers die een luisterend oor bieden en iets willen doen aan de vereenzaming in Gent.

Neem een kijkje op hun website:

http://kontaktbejaardenbe.webhosting.be/

 

Lidmaatschap

Wenst u meer te weten of lid te worden als oudere of vrijwilliger, dan kunt u op volgende manieren contact nemen:

info@kontaktbejaarden.be
09/265.04.27

 

Contact

Mevr. Serck Nanou
Sint-Antoniuskaai 4 / 201, 9000 Gent, BELGIE
Tel.: 09/223 65 85
E-mail: nanou.serck@skynet.be