Zoek een clubFederatie
Onafhankelijke
Senioren vzw

Zaterdagplein 6
1000 Brussel

Tel.: 02 218 27 19
Fax: 02 219 98 43
info@fedos.be

Kunstkring Halen

Wie zijn we

De Kunstkring Halen is gegroeid vanuit het enthousiasme van enkele amateurkunstenaars. Wij hebben als doel om kunstenaars, met diverse stijlen en technieken, samen te brengen en de kunst te laten groeien.  Wij richten ons vooral naar individuele expressie in verschillende creatieve kunstvormen, zoals : beeldende kunsten ( schilderen,tekenen, beeldhouwwerk, keramiek,.....), kunst van het woord, fotografie, textiele kunstwerkvormen.
 
Iedereen die scheppend bezig is kan lid worden van de Halense Kunstkring. Wel vinden we het belangrijk dat de kunstenaar tijdens dit creatief proces zijn eigen inbreng en originaliteit de boventoon laat voeren.  Verschillende leden hebben een kunstacademie als achtergrond, maar dit is echter geen selectiecriterium om lid te worden.
 
We trachten kunst in al zijn vormen te promoten, maar eerst en vooral de kunstenaar zelf. Op deze wijze geven we kansen aan talent van onze regio, ongeacht geslacht, stand, leeftijd of overtuiging.
 
We halen kunstenaars uit hun schelp en bieden ze op regelmatige basis een forum aan onder de vorm van tentoonstellingen of andere activiteiten.
 
We willen ook werken aan onze eigen ontplooiing door het organiseren van groepsbezoeken aan interessante tentoonstellingen, samenwerking met gelijk gezinde organisaties en meewerken aan grensverleggende initiatieven.

 

Lidmaatschap

Het lidmaatschap is vastgesteld op 25 euro. Inschrijven kan door storting van dit bedrag op ons rekeningnummer BE05 7310 2511 3675 (Kunstkring Halen)

 

Contact

Mevr. Polleunis Zjeeke
Lepelstraat 25, 3540 Herk-de-Stad, BELGIE
Tel.: 0473 56 68 50
E-mail: josee_polleunis@skynet.be

 

(*) verplicht veld