Studio Bubble2Bubble is een kleine m..."/>

Zoek een clubFederatie
Onafhankelijke
Senioren vzw

Zaterdagplein 6
1000 Brussel

Tel.: 02 218 27 19
Fax: 02 219 98 43
info@fedos.be

Studio Bubble2Bubble

Wie zijn we

Studio Bubble2Bubble is een kleine mobiele opnamestudio waarmee we een digitaal aanbod kunnen creëren dat leden thuis vanuit hun eigen bubbel live kunnen volgen en zijn ze in het nu met elkaar verbonden. Op deze manier blijft het clubgevoel bestaan.

Van een leuke activiteit kan je nog meer genieten wanneer je het in gezelschap doet, dat weten onze clubs al jaar en dag. Door ervaringen met elkaar te delen voel je je extra verbonden. Nu de clubwerking door corona op een laag pitje staat, brengen we met Studio Bubble2Bubble de clubactiviteit bij de leden thuis! Dat hoeft geen groot spektakel te zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos: voordrachten, vormingen, computerles, babbelnamiddagen, muzikale namiddagen of een bewegingsactiviteit …

We beseffen heel goed dat daardoor ook leden uit de boot vallen nl. diegenen die geen computer hebben. Misschien kunnen we hier samenwerken met hun kinderen en kleinkinderen. Zelfs al bereiken we maar een klein percentage van onze leden: alles is beter dan niets! Daarnaast blijven VEILIGE echte contacten natuurlijk ook belangrijk. Het is niet de bedoeling dat het virtuele alles vervangt. Het is een aanvulling, een creatieve oplossing in moeilijke tijden. Het is geen OF-verhaal maar een EN EN-verhaal.

Positiviteit en gezelligheid zijn de rode draad. De digitale ontmoetingen zijn interactief en speels. Zo creëren we warme momenten die een mentale opkikker kunnen zijn. Na een Bubble2Bubble-activiteit voel je je energieker en blijer dan ervoor! 

Het is de bedoeling dat er stap voor stap een sterk programma groeit. Wij zijn alvast zeer verheugd om de eerste programma’s aan u voor te stellen.

STEUN Bubble2Bubble: 

Voor niets gaat de zon op. Voor de uitvoering van dit nieuwe virtuele platform zijn we op zoek naar financiële steun. Daarom deze oproep: steun Vier het Leven, steun Studio Bubble2Bubble! Samen zorgen we ervoor dat we elkaar kunnen blijven ontmoeten!

Klik hier voor de nodige informatie.

 PROGRAMMA vanaf 2 november 2020: 

 

⇒ Download zeker Zoom al op je computer via deze link. Heb je nog nooit met Zoom gewerkt? bekijk dan zeker ook onze instructievideo. Lukt het nog niet? Wij helpen je verder. Bel gerust een FedOS-medewerker op het telefoonnummer: 02 218 27 19.