FedOS Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Wie zijn we

Werking

FedOS Brussels Hoofdstedelijk Gewest (FedOS BHG) spant zich in voor haar 21 lidafdelingen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. FedOS BHG is verspreid over heel het Gewest. Zo vindt u ons niet enkel terug in Brussel-Centrum maar ook in verdere uithoeken zoals Anderlecht, Sint-Lambrechts-Woluwe en Sint-Joost-ten-Node. 

FedOS BHG draagt haar vrijwilligers hoog in het vaandel en organiseert dan ook op regelmatige basis een boeiende mix aan activiteiten. Zo worden er op jaarlijkse basis een daguitstap (Brukseldag) en een zomerwandeling georganiseerd. Daarnaast worden ook de kunst- en sportliefhebbers niet vergeten en worden er maandelijks museabezoeken en bewegingssessies georganiseerd.

Bestuur FedOS BHG

FedOS BHG heeft haar eigen bestuur met vertegenwoordigers uit de besturen van de lidafdelingen. De drijvende kracht achter dit bestuur is voorzitster Nel Moleman die bijgestaan wordt door Kristien Vermoesen, educatief medewerker van FedOS vzw. Tijdens deze bestuursvergaderingen worden de voorbije en komende maanden overlopen en krijgen de aanwezigen een korte vorming aangereikt rond een actueel thema. De bestuursvergaderingen zijn ook dé plek bij uitstek om de neuzen in dezelfde richting te zetten en te houden om zo van FedOS BHG een sterke werking te maken! Kortom, FedOS BHG staat garant voor een sterke afdelingen met veel oog voor haar vrijwilligers! 

Contacteer ons »

Wat hebben we gedaan

Verbroederen in Tongeren
19/09/2019 om 10 u (Tongeren)
FedOS Limburg nodigt FedOS Brussel uit... in Tongeren! Het mooie stadje met tonnen geschiedenis. We bezoeken op 19 september de Romaanse museumsite en de basiliek. Na de middag houden we een gegidste stadswandeling met bierdegustatie!
Programma najaar 'Kunstkamer' & 'LEEFtijd Cultuur'
12/09/2019 (Brussel)
Mis niets van onze leuke activiteiten! Hier vind je de uitstapjes voor het najaar...
Brukseldag: Erfgoed van staal en steen
20/06/2019 om 9u30 (Bevekom)
Ontdek samen met FedOS Brussel Villers la Ville, een topbezienswaardigheid waar ze in het buitenland jaloers op zijn. Niet zo gekend, maar deze eeuwenoude abdij is uitzonderlijk erfgoed. En in de voormiddag bezoeken we de stoere militaire basis in Bevekom...

Volledig overzicht van alle voorbije activiteiten »

 

Lidafdelingen in FedOS Brussels Hoofdstedelijk Gewest

FedOS Mensen voor Mensen 50+
Sint-Agatha-Berchem
FedOS Sint-Karel Molenbeek
Sint-Jans-Molenbeek
Atelier Digital
Brussel
Tai Chi Op-Weule
Sint-Lambrechts-Woluwe
WABO Plus
Watermaal-Bosvoorde
Palhik Mana vzw
Brussel
Senior Surfers
Brussel
De Zonnebloem
Sint-Lambrechts-Woluwe

Bekijk de lidafdelingen op een kaart »