FedOS Provincie West-Vlaanderen

Wie zijn we

FedOS provincie West-Vlaanderen groepeert 17 lidafdelingen verspreid over de provincie.

Deze verenigingen zijn een mix tussen bedrijvenclubs, vriendenkringen en themaclubs. Het provinciaal comité (PC) stimuleert en promoot haar verenigingen in hun socio-culturele werking.

Het PC respecteert de onafhankelijke werking van haar lid-afdelingen maar organiseert ter bevordering van de samenhorigheid jaarlijks enkele interessante vormings- of contactdagen, kaderdagen en uitstappen met socio-culturele waarde.


Bestuur

Voorzitter: Paul Couvreur

Secretaris-penningmeester: Frans Demey

Bestuurders: Liliane De Baene, Maaike Vangheluwe, Etienne Verhoest, Josepha Vankeirsbilck-Hoornaert, Annick Deprez, Germain Velter, Alfons De Knijf, Yvan Timmerman, Lydie Vonck en Roger Vromant.

 

Contacteer ons »

Wat hebben we gedaan

Verbroederingsdag Poperinge
01/10/2019 om 9u30 (Poperinge)
'Every man's club'... zo werd het Talbot House door de geallieerden genoemd. Het prachtig bewaarde 'clubhuis' in Poperinge was de ontspanningsplek voor de soldaten, weg van het krijgsrumoer aan het front. De hopschuur diende er als concertzaal! En dat brengt ons naadloos naar ons ander bezoekje: het hopmuseum. We dompelen ons onder in de geschiedenis van de hop en bewonderen de Belgische biercollectie met 2000 bieren! Wij proeven er ééntje...
Ontbijt en infosessie 'Vroegtijdige Zorgplanning'
25/09/2019 om 9u00 (Ruddervoorde)
FedOS Provincie West-Vlaanderen nodigt jou vriendelijk uit op een bijzonder interessant infomoment over ‘Vroegtijdige Zorgplanning’. Heel wat mensen komen op een gegeven moment terecht in een situatie waarin ze niet meer in de mogelijkheid zijn om zelf beslissingen te nemen over de zorg die ze wensen. Het is goed om tijdig hierover na te denken.
Daguitstap Plantentuin Meise
22/05/2018 om 10u (Meise)
De feeërieke en gerenommeerde plantentuin in Meise is een prachtige plek om te bezoeken. Op 22 en 29 mei trekt West-Vlaanderen erheen. Laat je in vervoering brengen op deze groene lentedag!

Volledig overzicht van alle voorbije activiteiten »

 

Lidafdelingen in FedOS Provincie West-Vlaanderen

Kunst doet Leven
Ruddervoorde
Kunstclub Adeva
Veldegem

Bekijk de lidafdelingen op een kaart »